Ingredientul care face ciorba toxică. Multe gospodine îl folosesc, fără să fie conștiente de pericol

acum 4 luni 22

Este vorba despre bulionul, pasta de roșii pe care o găsești în orice magazin și pe care o folosești pentru a da culoare și gust ciorbei tale.

Ce conține bulionul și de ce este periculos

Bulionul este un produs industrializat, care nu are nimic în comun cu roșiile proaspete sau conservate natural. Bulionul conține acid citric, o substanță chimică care se adaugă pentru a prelungi termenul de valabilitate și pentru a îmbunătăți aspectul produsului. Acidul citric este menționat pe etichete ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ingredientul-care-face-ciorba-toxica-multe-gospodine-il-folosesc-fara-sa-fie-constiente-de-pericol_667d96689785ac3e6e5ae572

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.