Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie
acum 9 luni
57
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite.
Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție deosebită pregătirii cărnii, un aspect esențial ce schimbă în mod radical experiența culinară.
Pregătirea cărnii
Pentru cele mai bune șnițele, cheia este pregătirea adecvată a cărnii. Bucătarul recomandă să feliezi carnea și să o asezonezi într-un bol cu unt topit...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.