Ingredientul pe care nu trebuie niciodată să-l pui pe Pizza. Bucătarii italieni îl evită: Este consideră o „crimă”
acum 1 saptamana
9
Pizza cu ananas, cu toate că este o alegere excepentă, adăugând o notă tropicală, dulce, echilibrând aromele sosului de roșii cu cea a brânzei, este respinsă de bucătăria italiană.
Pizza cu ananas, cunoscută și ca Pizza Hawaiiană, a fost inventată în Canada, de către Sam Panopoulos. El a preparat prima pizza de acest tip de Pizza cu ananas, șuncă, bacon și brânză. â
Italienii au considerat această rețetă drept ofensatoare, un afront la cultura și bucătăria italiană.
„Mâncarea este cultură. Totul este despre tradiție, moștenită de la părinți și bunici. Ananasul pe pizza este o mare greșeală pentru noi, italienii. Nu este vorba de aromă sau de de gust, ci să fie corect”, a spus o creatoare de conținut pe YouTube, cunoscută ca The Pasta Queen, cu peste 1,4 milioane de abonați.