Ingredientul pe care trebuie să-l pui în apă când fierbi legumele. Detaliul care dă un gust desăvârșit ciorbelor
acum 10 luni
41
Legumele sunt un adevărat curcubeu în stare proaspătă, fiind pline de culori puternice. Totuși, atunci când sunt gătite, tind să-și piardă aspectul.
În acest caz, tot ceea ce trebuie să faci este să pui în parctică un truc de bucătărie. Iată ce trebuie să faci ca legumele să nu-și mai piardă culorile la fiert.
Unul dintre cele mai întâlnite trucuri în bucătăriile restaurantelor atunci când sunt gătite legumele este următorul: în apa apa clocotită se adaugă sare și un vârf de bicar...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.