Ingredientul secret care face piureul pufos. Greșelile pe care să nu faci niciodată: strică preparatul rapid
acum 8 luni
46
Este vorba despre unt. Acest ingredient îl face pufos și dă un gust aparte preparatului.
De asemenea, pentru un piure perfect, este recomandat să nu pui niciodată ingredientele reci în piure. Laptele sau untul trebuie adăugate la temperatura camerei sau puțin călduțe.
Un alt truc este legat de fierberea cartofilor. Aceștia nu trebuie fierți în apă rece. Se adaugă în cratiță abia după ce apa începe să fiarbă.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.