Ingredientul special cu care acrește Saveta Bogdan ciorbița de miel, pentru masa de Paște: „Evit total borșul!”

acum 1 ziua 8

Pe lângă talentul artistic, Saveta Bogdan este și o gospodină desăvârșită. În apropierea Paștelui, ea se pregătește intens pentru masa tradițională, având în vizită câțiva oaspeți care îi vor trece pragul casei de sărbători. În meniu, a inclus toate delicatesele, de la drob și ouă roșii, până la pască și ciorbiță de miel. 

În ceea ce privește delicioasa ciorbiță de miel, Saveta Bogdan a dezvăluit pentru Click, ingredientul special folosit la prepararea acesteia:

„Voi prepara și ciorbă de miel, dar nu o acresc cu borș, cum văd, pe aici, pe la București. Folosesc laptele acru de oi, în bărbânță, specific zonei mele natale, așa cum de altfel am văzut în casa părintească.

Sofia Vi...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/ingredientul-special-cu-care-acreste-saveta-bogdan-ciorbita-de-miel-pentru-masa-de-paste-evit-total-borsul_6801229c8f0cd26aa25edde2

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.