Istoria și câteva rețete ale unui desert celebru: negresa, prăjitura necrescută

acum 10 luni 24
Poate că sună ciudat mai ales pentru o cultură culinară ca a noastră unde cozonacul sau checul sunt catalogate mai ales după cât sunt de pufoase, nu după gust. Dar cel mai important lucru legat de rețeta originală a prăjiturii cu numele negresă este că nu are nevoie de agent de creștere. 

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/istorie-retete-negresa-desert-celebru-necrescuta-brownie-957510.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.