Jamila ne arată cum se coace dovleacul pentru plăcintă și cum îl alegem: „Asta face diferența între un desert reușit și unul mediocru”

acum 2 ore 4
Toamna, plăcinta cu dovleac este desertul preferat al românilor, însă acesta este folosit și în alte preparate. Este o legumă sănătoasă și dulce. Cum se coace și cum alegem cel mai bun dovleac, am aflat de la Jamila Cuisine.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/bucatarie/jamila-ne-arata-cum-se-coace-dovleacul-pentru-2397267.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.