Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros

acum 3 ore 9
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet, în vârstă de 38 de ani, a anunţat într-un interviu acordat L'Équipe, că a decis să îşi încheie cariera la Roland Garros, în mai 2025, potrivit news.ro„Cred că acesta este cel mai bun moment pentru mine să o fac.
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/jucatorul-francez-de-tenis-richard-gasquet-si-a-anuntat-retragerea-din-activitate-in-2025-dupa-roland-garros_3457907.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.