La ce folosește, de fapt, mânerul din plafonul mașinii? Mulți șoferi nu știu acest lucru

acum 2 saptamani 10

Deși aproape toate mașinile sunt dotate cu astfel de mânere, puțini știu că rolul său original nu era acela ca pasagerii să se țină de el în timpul mersului, scrie Express.

Chiar dacă are legătură cu ideea de a oferi un punct de sprijin, mânerul este destinat să-i ajute pa pasagerii care au probleme de mobilitate pentru a se ridica sau lăsa în scaun, atunci când coboară sau urcă în autoturism. 

Prac...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/la-ce-foloseste-de-fapt-manerul-din-plafonul-masinii-multi-soferi-nu-stiu-acest-lucru_662f9206fce78d58482e6f3a

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.