Langoși, pâinea romanilor, fără strop de vinovăție

acum 11 luni 37
Aroma aceea de aluat dospit, de obicei cu ou și cu lapte, prăjit în baie de ulei și dat apoi prin zahăr pudră sau cu dulceață ori smântână alături, este pentru cei mai mulți dintre noi motiv de oftat adânc.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/langosi-painea-romanilor-reteta-ungureasca-949013.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.