Leguma de toamnă care reglează nivelul de zahăr din sânge
acum 3 zile
9
Comparativ cu ceapa albă, cea roşie este mult mai dulce, mai puţin usturătoare şi, cel mai important, conţine până la de două ori mai mulţi antioxidanţi, fapt care o transformă într-o componentă importantă în lupta pentru o sănătate de fier.
Gustul cepei roșii este dat de sulfide, care odată ingerate, produc la rândul lor, în organism, cisteine, nişte substanţe cu rol important în slăbire şi detoxifiere. Cercetări recente demostrează faptul că aceşti compuşi de sulf au o mare capacitat...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.