Leguma, des consumată de români, care devine o adevărată otravă atunci când e prăjită

acum 2 zile 11
Dovleceii sunt adesea considerați o alegere sănătoasă în alimentație – bogați în fibre, săraci în calorii și versatili în bucătărie. Cu toate acestea, modul de preparare poate influența semnificativ beneficiile sau riscurile consumului acestora. Potrivit unui material publicat de The Health Site, specialiștii în nutriție și siguranță alimentară atrag atenția asupra unui pericol mai puțin […]

Sursa: https://www.gandul.ro/diverse/leguma-des-consumata-de-romani-care-devine-o-adevarata-otrava-atunci-cand-e-prajita-20490622

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.