Legumele care pot reduce riscul de cancer de colon cu 40%, potrivit unui nou studiu

acum 2 ore 10
Când vine vorba de cancerul colorectal (CRC) — adică al colonului și rectului —, cercetările ne oferă constant informații noi despre cum putem reduce riscul. De exemplu, unele studii recente au sugerat că o dietă bogată în carne roșie și procesată crește riscul, în timp ce o dietă bogată în fibre îl poate reduce. Există și dovezi că produsele lactate — inclusiv iaurtul bogat în probiotice — pot contribui la reducerea riscului de cancer colorectal, în timp ce ...

Sursa: https://ziare.com/cancer-colon/legume-care-pot-reduce-riscul-cancer-colon-40-la-suta-potrivit-nou-studiu-1968233

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.