Brandon Sywassink, directorul fermei Manna Ranch, din comitatul San Joaquin, California, a povestit pentru CBS Sacramento cum un an întreg de muncă s-a risipit într-o singură zi. Toată recolta sa de struguri, 25 de tone, a fost respinsă de singurul cumpărător pe care îl avea, o cramă din localitatea Lodi, dintr-un motiv incredibil.
Potrivit acestuia, indicele Brix, care măsoară conținutul de zahăr al strugurilor, a fost cu 0,1% sub pragul trecut în contract.
O întreagă recoltă aruncată pe câmp
„Am avut o mână de struguri, ei bine, aș putea spune, o mână de camioane pline de struguri care au fost respinși la cramă pentru indicele Brix scăzut”, a declarat Sywassink într-un dialog cu televiziunea CBS Sacramento.
Analizele de laborator au arătat un nivel de 23,9 Brix, în loc de 24, cât era limita minimă cerută pentru vinul dorit de cei de la cramă. Rezultatul? Întreaga producție, 25 de tone de struguri, a fost aruncată pe c...

acum 1 ziua
12





















English (US) ·
Romanian (RO) ·