Mai multă carne de porc românesc în marile supermarketuri. Abatorul Periș, vizitat de ministrul Agriculturii
acum 10 ore
4
Programul a inclus un tur al capacităților de procesare și discuții privind funcționarea lanțului agroalimentar, integrarea producției locale și nevoia de stabilitate și predictibilitate pentru procesatori și fermieri. Potrivit reprezentanților companiei, livrările constante către retail depind de reguli clare și aplicate consecvent, care să permită planificarea pe termen mediu.
În cadrul discuțiilor, ministrul Agriculturii a făcut referire la investițiile realizate în ultimii ani în sectorul agroalimentar și la programele de sprijin derulate de stat pentru zootehnie și procesare.
„Abatorul Periș este un punct strategic pentru industria alimentară a României. Această unitate de procesare a reușit să se dezvolte prin investiții care au depășit 15 milioane de euro în ultimii ani. Se demonstrează faptul că avem producție românească și integrare între fermi...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.