Dacă ai în plan să impresionezi anul acesta invitații de la masa de Crăciun, ar fi bine să încerci această rețetă specială de cozonac. Majda Aboulumosha te învață cum să pregătești cel mai îndrăgit desert festiv, cu umplutură de cacao și ciocolată.
Cozonacul este „vedeta” incontestabilă a Sărbătorilor. Mirosul de aluat cald, dar și aromele de nucă sunt semne că se apropie Crăciunul, de asta gospodinele se întrec în rețete care mai de care mai ingenioase și gustoase.
Rețeta Majdei Aboulumosha de cozonac
Majda Aboulumosha propune o variantă irezistibilă, creată special pentru cei care iubesc ciocolata și care nu vor să renunțe nici la gustul tradițional de nucă și cacao.
Ingrediente
Pentru maia:
50 g drojdie proaspătă / 25 g drojdie uscată
1 linguriță zahăr
50-70 ml lapte călduț
Pentru aluat:
1,2 – 1,2 kg făină albă tip 000
290 g unt 80% grăsime
200 ml lapte ...

acum 1 ora
5




_765fe849f0.jpg)
















English (US) ·
Romanian (RO) ·