Majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, urgenţă a coaliţiei PSD-PNL. Anunțul premierului Ciolacu

acum 2 saptamani 9

”Pentru că azi începe şi sesiunea parlamentară, anunţ că prima urgenţă a coaliţiei PSD-PNL este dezbaterea în regim de urgenţă a proiectului de lege privind majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei, a declarat Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern. 

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/majorarea-plafonului-de-impozitare-a-pensiilor-la-3000-de-lei-urgenta-a-coalitiei-psdpnl-anuntul-premierului-ciolacu_66d5610f78da7c6717153452
Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.