Mâncare de post sau garnitură a la Mediterana. Cum se înțeleg cartofii cu măslinele în tigaie
acum 3 ore
12
O rețetă mediteraneană inedită își face loc pe plaja rețetelor de post. Nici mai mult, o salată caldă și consistentă, cartofi cu măsline și capere. Buchetul aromatic la o mâncare de cartofi este îmbogățit adăugând în ei, pe lângă obișnuitele ceapă și suc de roșii, măsline și capere. Iar ca acest melanj să fie complet, merge foarte bine în combinație și usturoi, chiar pe lângă ceapă, nu sunt deloc incompatibile, dimpotrivă. Firește, și un praf de oregano la final. Nu e Mediterana fără oregano și busuioc, propune G4Good.
Poate fi o perfectă mâncare de post, mult mai aromată decât cea obișnuită. Dar poate fi și o garnitură lângă un grătar sau o felie de piept de pui pe grill....
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.