Mâncare de ștevie cu orez. Rețetă de post plină de gust și vitamine

acum 7 luni 51

Combinația dintre orez și ștevie se folosește, îndeosebi, la rețetele de ciorbă. Însă, în varianta de mâncare scăzută, gustul ingredientelor este potențat datorită texturii consistente. În același mod poți prepara și urzici cu orez sau spanac cu orez. Toate variantele sunt delicioase și merită încercate deoarece au gusturi diferite și aparte.

Ștevia merită inclusă în alimentație, mai ales primăvara, pentru că are un conținut ridicat de antioxidanți. Aceștia împiedică oxidarea celulelor ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/mancare-de-stevie-cu-orez-reteta-de-post-plina-de-gust-si-vitamine_66032c77433d9d3493035c33

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.