Mâncarea pe care Mihaela Bilic o recomandă de cel puțin două ori pe săptămână: „Dacă folosiți o oală de fiert sub presiune, în 20 de minute, masa e gata”
acum 1 saptamana
2
Mihaela Bilic recomandă un meniu din leguminoase-boabe de cel puțin două ori pe săptămână. Medicul nutriționist spune ce beneficii are felul de mâncare pe care chiar și ea l-a pregătit recent.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic vine cu noi sfaturi de nutriție. Ea a explicat câte beneficii are mâncarea de mazăre pe care a gătit-o recent. Totodată, ea a recomandat ca orice mâncare de leguminoase-boabe să fie consumată de cel puțin două ori pe săptămână.
„Mazăre cu pui și muuuuult mărar😋 Măcar de două ori pe săptămână ar trebui să avem în meniu leguminoase-boabe ca să alternăm proteinele animale cu cele vegetale. După ce soia a picat în dizgrație, de modificată genetic ce este (80% din culturi sunt cu OMG-uri), mazărea s-a trezit încoronată drept proteina vegetală perfectă!”, a zis ea.
Beneficiile pe care le are mazărea
Ulterior a explicat beneficiile pe care le are mazărea, dar și de ce ar trebui adăugat mult mărar la tocăniță. „Dacă fasol...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.
Mâncarea pe care Mihaela Bilic o recomandă de cel puțin două ori pe săptămână: „Dacă folosiți o oală de fiert sub presiune, în 20 de minute, masa e gata”