Mâncarea viitorului: "Orezul de vită", sursă importantă de proteine din ingineria alimentară

acum 9 luni 21
Cercetătorii sud-coreeni au cultivat celule de carne de vită în boabe de orez, în ceea ce ei spun că este un pas important spre obținerea unei surse de proteine durabile, accesibile și ecologice, care ar putea înlocui carnea de vită de fermă.

Sursa: https://jurnalul.ro/it/laborator-de-teste/celula-vita-bob-orez-cultivare-sursa-proteina-viitor-959553.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.