Mândria bucătăriei românești: ce se prepară dintr-un porc

acum 10 luni 30
Cârnații, sângeretele, caltaboșul, toba, slănina, jumările, răciturile… sunt mândria bucătăriei rurale românești. Odată intrați în luna decembrie, începe anotimpul cârnaților și a preparatelor de porc.

Sursa: https://jurnalul.ro/timp-liber/culinar/mandrie-bucatarie-romaneasca-preparate-porc-toba-caltabos-jumari-951857.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.