Marian Vanghelie și-a depus candidatura pentru Primăria sectorului 5. "Sper să scăpăm de acești securiști trădători de neam!"

acum 2 saptamani 7

"Suntem într-un moment atipic si sper că România să depășească această etapă, sper să scăpăm de acești securiști trădători de neam. NU o să le dau acum numele, o să mă vedeți mai târziu la televiziuni și o să spun exact ce se întâmplă. Sute de profesori din sectorul 5 m-au rugat să candidez, este de neimaginat ce se întâmplă în școlile din sector. Lista mea este susținută de 6 partide, este vorba despre 14 directori din S5 care vin pe listele a 6 partide doar pentru a face echipă cu mine, pen...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/politica/marian-vanghelie-sia-depus-candidata-pentru-primaria-sectorluui-5-sper-sa-scapam-de-acesti-securisti-tradatori-de-neam_662f89a3a4279b4912654892

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.