Mark Rutte: NATO nu poate confirma ”în acest stadiu” trimiterea de trupe nord-coreene în Rusia

acum 3 ore 8

NATO nu poate confirma ”în acest stadiu” desfăşurarea de către Coreea de Nord a unor trupe în Rusia, a afirmat vineri secretarul general al Alianţei, Mark Rutte, întrebat cu privire la informaţii în acest sens ale Coreei de Sud, transmite AFP.

În acest stadiu, poziţia noastră oficială este aceea că noi nu putem confirma informaţiile conform cărora nord-coreeni sunt angajaţi activ ca soldaţi în efortul de război (rus)„, a declarat Rutte în timpul ...

Sursa: https://tvrinfo.ro/mark-rutte-nato-nu-poate-confirma-in-acest-stadiu-trimiterea-de-trupe-nord-coreene-in-rusia/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.