Masa de după sarmale și cozonac. Noul trend culinar care a luat avânt în România

acum 10 luni 45
În ultimii ani, scena gastronomică din România a crescut semnificativ. La fel ca în cazul cafenelelor de specialitate, în București, dar și în alte orașe importante ale țării, au apărut restaurante noi, mai ales bistro-uri sau localuri care se încadrează în conceptul de „casual dining”.

Sursa: https://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-26783313-masa-dupa-sarmale-cozonac-noul-trend-culinar-care-luat-avant-romania.htm

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.