Medicul Virgiliu Stroescu, despre substanța cu efect cancerigen din friptură, mai periculoasă decât fumatul: „Un kilogram de carne pe grătar are cât 700 de țigări”
acum 7 luni
22
Medicul Virgiliu Stroescu a vorbit despre riscul la care ne expunem atunci când consumăm carne pe grătar. Potrivit acestuia, friptura conține substanțe pro-cancerigene care apar la temperaturi ridicate.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.
Medicul Virgiliu Stroescu, despre substanța cu efect cancerigen din friptură, mai periculoasă decât fumatul: „Un kilogram de carne pe grătar are cât 700 de țigări”