Menținerea igienei în fabricarea băuturilor alcoolice

acum 10 luni 29
Consumate cu precădere în baruri, cluburi și restaurante, băuturile alcoolice sunt pe mesele aproape tuturor consumatorilor casnici în timpul sărbătorilor și la evenimente deosebite. Consumate cu moderație, licorile bahice au darul de a aduce buna dispoziție și pot avea proprietăți digestive. Calitatea acestora este asigurată de menținerea unor standarde stricte de igienă în procesul de producție. Tehnologia UV de sterilizare vine în ajutorul agenților economici din acest sector. Fără substanțe chimice, cu cheltuieli reduse și minimum de efort, se pot obține rezultate remarcabile în dezinfecția apei, a siropului de zahăr, a aerului și suprafețelor din fabricile în care se produc și îmbuteliază băuturi alcoolice.

Sursa: https://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/mentinerea-igienei-in-fabricarea-bauturilor-alcoolice-951922.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.