Metoda ingenioasă care ne asigură o friptură de vită mult mai fragedă! Este secretul bucătarilor cu experiență

acum 2 ore 3

Friptura de vită este un preparat extrem de simplu, care ne permite să experimentăm cu mai toate aromele la care ne-am gândi. Indiferent de ce fel de sosuri și condimente folosim, sau ce tip de garnitură preferăm, această mâncare ar trebui să rămână mereu delicioasă, însă, de multe ori, carnea poate fi destul de greu de mestecat.

Însă, unele trucuri folosite de bucătarii cu experiență ne pot ajuta să avem o carne fragedă, de fiecare dată. Iar primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere este faptul că aceasta trebuie scoasă din congelator din timp, înainte de a începe să o gătim.

Trucurile ideale pentru o carne fragedă și gustoasă

Înainte de a pregăti friptura în cuptor, sau în tigaie, este necesar să o lăsăm la temepratura camerei, măcar vreme de 30 de minute. În plus, trebuie să avem grijă și la ce parte a vitei o alegem pentru friptură! De obicei, bucătarii cu experiență ne spun că mușchiul este cel...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/metoda-ingenioasa-care-ne-asigura-o-friptura-de-vita-mult-mai-frageda-este-secretul-bucatarilor-cu-experienta_6787c23eec93d266361dfe04

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.