Metoda inovatoare care transformă ouăle în 32 de minute. Secretul molecular al gălbenușului ideal

acum 2 ore 68
O nouă metodă revoluționară de gătire a ouălor, care asigură o preparare optimă a gălbenușului și albușului, a fost recent dezvoltată științific. Denumită „gătit periodic”, această tehnică permite obținerea unui ou gătit uniform, cu un conținut nutrițional superior față de cel al ouălor fierte.

Sursa: https://adevarul.ro/stil-de-viata/stiinta/metoda-inovatoare-care-transforma-ouale-in-32-de-2420430.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.