Mititeii sfârâie pe grătarele de la noi de câteva sute de ani. În ciuda similitudinilor cu kebabul turcesc, acesta din urmă nu se aseamănă prea mult, la gust, cu micul românesc. De altfel, de-a lungul anilor, însuşi micul şi-a schimbat puţin ingredientele. O reţetă aproape de origini număra printre ingrediente un kilogram de ceafă de viţel, câte o jumătate de kilogram de ceafă de porc şi de pulpă de miel, usturoi, ardei iute, cimbru, boia, smântână nefermentată şi alte mirodenii ca ienibaharu...
Micii de casă, secretul grătarului perfect: cum îi prepari. Rețeta marilor bucătari, dezvăluită pas cu pas
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/lifestyle/micii-de-casa-secretul-gratarului-perfect-cum-ii-prepari_66b1e0b9874d0928fe5fff57
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.