Medicul nutriționist Mihaela Bilic explică de ce șoriciul, popular la mesele de Crăciun, nu îngrașă și aduce beneficii sănătoase. Acesta este o sursă bogată de colagen și proteină
Medicul nutriționist Mihaela Bilic vine cu vești neașteptate pentru iubitorii de șorici, unul dintre cele mai populare aperitive de la tăierea porcului și de pe mesele de sărbători. Deși mulți consideră că șoriciul ar fi dăunător sănătății sau dietei, specialistul explică că adevărul este complet diferit: șoriciul este o sursă excelentă de colagen, esențial pentru sănătatea pielii, oaselor și articulațiilor.



Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.

acum 3 zile
10























English (US) ·
Romanian (RO) ·