Nutriționista Mihaela Bilic a realizat topul produselor din carne de porc, iar în opinia sa toba, lebărul și caltaboșul, deși sunt ieftine, au multe proteine și puține grăsimi.
Totuși, există și o recomandare importantă pe care o face: aceste produse nu trebuie mâncate cu pâine.
Bilic dezvăluie „un trio obligatoriu în meniul de sărbători”
Mihaela Bilic a dezvăluit o parte din secretele nutritive ale preparatelor din porc. Ea a pus în fruntea listei toba, lebărul și caltaboșul, preparate tradiționale de Crăciun, care nu sunt doar delicioase, ci și adevărate surse de nutrienți esențiali.
Nutriționista explică de ce aceste produse din organe de porc pot fi consumate fără vinovăție și chiar ajută organismul.
„Tobă, lebăr sau caltaboș? Un trio obligatoriu în meniul de Sărbători! Ce au în comun aceste preparate? Sunt făcute din organe și părți mai puțin nobile ale porcului: urechi, cap, gușă, ficat, inimă, șorici”, a e...

acum 1 ora
9






















English (US) ·
Romanian (RO) ·