Miron Mitre, mesaj pentru Geoană: Este convins că a dat afară oameni care-mi dau mie informați din campania lui, dar mai caută, Mircea, mai caută!

acum 2 ore 14

"Cele 2 metode in care se lucrează în campaniile electorale și, în general, în politică, sunt inducerea în eroare și manipularea. De exemplu, eu știu relațiile Mircea Geoană, Vanghelie, Hrebenciuc, asta nu înseamnă că trebuie să știu că s-au întâlnit. E drept că știu și asta, tot de la oameni de-ai lor, Mircea era supărat că aflu ce are el în campanie de la oameni de la el din campanie. Au fost oameni care treceau pe acolo și mai îmi spuneau una, alta", a afirmat Miron Mitrea, în exclusivitat...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/miron-mitre-mesaj-pentru-geoana-este-convins-ca-a-dat-afara-oameni-caremi-dau-mie-informati-din-campania-lui-dar-mai-cauta-mircea-mai-cauta_671e8f9951730d71bb5fbf22

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.