Moaştele Sfântului Pantelimon, de la Muntele Athos, au fost aduse la Iași, la pelerinajul închinat Sfintei Parascheva

acum 3 ore 11

Din această seară, pelerinii care ajung la Iași se închină și la moaștele Sfântului Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon. Evenimentul are loc în contextul „Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” și al „Anului comemorativ al Sfinților tămăduitori fără de arginți” în Patriarhia Română. Este și un moment important pentru pelerinii care vin la Moaștele Sfintei Parascheva.

Moaștele Sfântului Pantelimon au fost aduse de la Mănăstirea „Sfântul P...

Sursa: https://tvrinfo.ro/moastele-sfantului-pantelimon-de-la-muntele-athos-au-fost-aduse-la-iasi-la-pelerinajul-inchinat-sfintei-parascheva/

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.