Moda legumelor cultivate acasă nu salvează mediul - Amprenta de carbon este de cinci ori mai mare decât în cazul agriculturii convenționale

acum 9 luni 36
Fructele și legumele cultivate în grădinile urbane, care sunt adesea prezentate ca fiind mai sănătoase și mai durabile, sunt adesea mai mari producătoare de dioxid de carbon decât alimentele cultivate în mod convențional, potrivit unei cercetări publicate în Nature Cities, care
Citește mai departe...

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/moda-legumelor-cultivate-acasa-nu-salveaza-mediul-amprenta-de-carbon-este-de-cinci-ori-mai-mare-decat-in-cazul-agriculturii-conventionale_3215499.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.