Vidarea alimentelor implică eliminarea aerului din jurul produselor, fie prin introducerea acestora într-o pungă sau caserolă specială, fie prin utilizarea unui aparat de vidare. Eliminarea oxigenului creează un mediu anaerob care împiedică dezvoltarea bacteriilor și a altor microor...
Motivul pentru care se comercializează șunca feliată în vid. Cum are loc procesul de vidare
Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/sanatate/motivul-pentru-care-se-comercializeaza-sunca-feliata-in-vid-cum-are-loc-procesul-de-vidare_6660c54b1cbbf84e5041c252
Declinarea răspunderii !!!
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.