Motivul pentru care trebuie să speli pepenele roșu înainte să-l mănânci. Multă lume nu știe asta
acum 5 ore
10
Chiar dacă nu este consumată, coaja de la pepenele roșu intră în contact direct cu miezul prin cuțitul folosit pentru tăiere. Astfel, toate bacteriile și pesticidele pot ajunge cu ușurință în interiorul fructului, contaminând interiorul.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.