Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care îl folosea maestrul bucătar

acum 10 luni 54

În credinţa populară, 9 martie este ziua în care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morţi, în multe sate se obişnuieşte să se împartă mucenici.

Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat în cartea sa „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” o rețetă a preparatului tradiţional.

Cum se fac mucenicii moldovenești (copți)

Ingrediente mucenici moldovenești:

1 kilogram de făină

2 linguriţe de drojdie

500 ml apă

1 linguriţă sare

4 linguriţe miez...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/mucenici-moldovenesti-reteta-renumitului-gastronom-radu-anton-roman-ingredientul-secret-pe-care-il-folosea-maestrul-bucatar_65e6d38848508c52976c6979

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.