În fiecare zi avem tot mai multe informații despre siguranța alimentară. În prezent, se știe că nu se recomandă folosirea ustensilelor de lemn, deoarece acestea pot deveni adevărate cuiburi de bacterii și focare de contaminare încrucișată, care pot duce la intoxicații alimentare. Deși tradițional au făcut parte din orice bucătărie, porozitatea lemnului favorizează proliferarea microorganismelor, scrie Vanguardia.
Experții recomandă, de asemenea, eliminarea ustensilelor din plas...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.