Negresă cu bezea. Una dintre cele mai adorate prăjituri, într-o variantă delicioasă
acum 7 luni
32
Rețeta de negresă este varianta românească a rețetei americane de brownie. Diferența constă în textura mai pufoasă, față de cea densă și lipicioasă a prăjiturii din bucătăria americană. Acest fapt se datorează adaosului de cacao în locul ciocolatei din rețeta originală.
Acest desert cu cacao se prepară ușor și este foarte versatil. Se poate adapta după gustul fiecăruia dintre noi, adăugând diferite ingrediente în compoziție, pentru gust, textură și aspect.
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.