Negresă de post. Ingredientul secret pentru o rețetă inedită

acum 2 saptamani 7

Nu ai nevoie de prea multe în bucătărie pentru a pune pe masă un desert rapid și gustos. Mai jos descoperi lista de ingrediente, dar și modul de preparare.

  • 450 g de făină
  • 30 g de pudră de cacao
  • 10 g de praf de copt
  • 2 g de bicarbonat de sodiu
  • 100 g de zahăr
  • 150 ml de apă minerală
  • 150 ml ulei
  • 150 g de gem de prune
  • 1 linguriță esență de rom
  • Un praf de sare

Cum prepari negresa de post cu apă minerală

Pornește cuptorul la 180 de grade Celsius și lasă-l să se încălzească. Pune o hârtie de copt într-o tavă de 26/36 cm, iar mai apoi apucă-te de pregătirea compoziției pentru negresă.

Într-un bol mare adaugă zahărul, iar apoi toarnă uleiul și amestecă bine cu mixerul până când zahărul este aproape dizolvat. Adaugă apa minerală și omogenizează bine compoziția.

Poți adăuga mai apoi gemul de prune și omogenizează din nou compoziția. Gem...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/negresa-de-post-ingredientul-secret-pentru-o-reteta-inedita_6926b75d0914902113025272

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.