Negresă de post. Ingredientul secret pentru o rețetă inedită
acum 2 saptamani
7
Nu ai nevoie de prea multe în bucătărie pentru a pune pe masă un desert rapid și gustos. Mai jos descoperi lista de ingrediente, dar și modul de preparare.
450 g de făină
30 g de pudră de cacao
10 g de praf de copt
2 g de bicarbonat de sodiu
100 g de zahăr
150 ml de apă minerală
150 ml ulei
150 g de gem de prune
1 linguriță esență de rom
Un praf de sare
Cum prepari negresa de post cu apă minerală
Pornește cuptorul la 180 de grade Celsius și lasă-l să se încălzească. Pune o hârtie de copt într-o tavă de 26/36 cm, iar mai apoi apucă-te de pregătirea compoziției pentru negresă.
Într-un bol mare adaugă zahărul, iar apoi toarnă uleiul și amestecă bine cu mixerul până când zahărul este aproape dizolvat. Adaugă apa minerală și omogenizează bine compoziția.
Poți adăuga mai apoi gemul de prune și omogenizează din nou compoziția. Gem...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.