Nicolae Ciucă, la inaugurarea terminalului de la Aeroportul Timişoara: „Sunt în continuare disponibile fonduri europene pentru astfel de proiecte majore”

acum 1 luna 10

„Discutăm de Schengen. Într-adevăr, arată frumos, sună frumos terminalul Schengen, începând cu 31 martie, aşa cum zburăm de la Timişoara la Bucureşti şi viceversa, tot aşa vom putea să zburăm la Munchen, Paris. Aceasta este relevanţa apartenenţei la spaţiul Schengen”, a declarat preşedintele Senatului, arătând că un pas, o etapă.

”Sunt în continuare disponibile fonduri europene pentru astfel de proiecte majore, sunt de asemenea investiţiile de la bugetul de stat care se vor materializa ...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/nicolae-ciuca-la-inaugurarea-terminalului-de-la-aeroportul-timisoara-sunt-in-continuare-disponibile-fonduri-europene-pentru-astfel-de-proiecte-majore_660690face11811c736c2604

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.