Nu zahărul este principalul vinovat pentru creșterea riscului de DIABET tip 2. Care sunt ingredientele responsabile pentru declanșarea acestei boli

acum 5 ore 16
Conform unui studiu recent, anumite combinații de aditivi alimentari pot crește riscul de apariție a diabetului de tip 2. Este o boală de care suferă aproximativ 830 de milioane de oameni la nivel mondial, dintre care 90% au această formă a afecțiunii, potrivit medicalnewstoday.com. Cercetările, care au fost publicate în PLOS Medicine, arată că două […]

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/nu-zaharul-este-principalul-vinovat-pentru-cresterea-riscului-de-diabet-tip-2-care-sunt-ingredientele-responsabile-pentru-declansarea-acestei-boli-20567413

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.