O afacere inspirată care explodează de Sărbători. Cum profită fermierii de această oportunitate de sezon

acum 6 zile 4

Carnea de struţ poate fi o varianta pentru cei care vor să înlocuiască preparate din porc pe masa de Crăciun. Ştiu asta şi fermierii, care au investit bani grei într-o ogradă cu struţi. Astfel, doritorii sunt aşteptaţi cu cele mai inedite produse, numai bune de gătit în prag de sărbători. La ferma din Sebeş, familia Farcaşiu a pornit afacerea cu struţi în urmă cu 15 ani. Acum, pe ultima sută de metri până la Crăciun, în bucătărie este forfotă mare.

Din carnea de struţ fermierii au pregătit adevărate delicatese, numai bune de pus pe masa de sărbători.

„Ca în fiecare an am pregătit un coş cu delicii. Steak de struţ care este delicios, chiar şi cârnăciori, dar şi mici din carne de struţ. Avem salamuri, ficat care iar este o delicatesă”, spun producătorii

Un kilogram de file, între 140 şi 150 de lei

„Sunt foarte bune. Eu prefe...

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/o-afacere-inspirata-care-explodeaza-de-sarbatori-cum-profita-fermierii-de-aceasta-oportunitate-de-sezon-20748098

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.