O femeie care și-a împușcat accidental fiica de 13 ani, vrea să strângă 15.000 de dolari din donații pentru înmormântare: ”Acum copilul meu, gândăcelul meu nu mai e. Nu pot să rezist”

acum 1 luna 12

O mamă din Tennessee care şi-a împuşcat mortal, din greşeală, fiica de 13 ani, cere ajutor oamenilor pentru a-şi putea înmormânta copilul. Femeia avea pistolul în geantă, iar arma s-ar fi descărcat în momentul în care aceasta căuta cheile de la casă.

Articolul Sursa: https://www.romaniatv.net/o-femeie-care-si-a-impuscat-accidental-fiica-de-13-ani-vrea-sa-stranga-15-000-de-dolari-din-donatii-pentru-inmormantare-acum-copilul-meu-gandacelul-meu-nu-mai-e-nu-pot-sa-rezist_8219680.html

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.