O istorie a vinului fiert, de la romani, până la sticlele din supermarket

acum 10 luni 68
Unora nu le place, dar mulți îl beau cu plăcere iarna, mai ales la târgurile de Crăciun. Vinul fiert cu mirodenii și arome este prezent de peste 2.000 de ani, îl beau și romanii, dar și grecii. Cum a ajuns să aibă legătură cu Crăciunul? Ce se pune în el? Ce s-a întâmplat în România? De ce nu trebuie să fierbem vinul...fiert.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-magazin-26775926-istorie-vinului-fiert-romani-pana-sticlele-din-supermarket.htm

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.