Oamenii de știință au identificat alimentele care cresc riscul de demență, după un studiu de 15 ani

acum 2 ore 9
Consumul mare de carne și băuturile carbogazoase zaharoase accelerează apariția demenței și a altor boli cronice, conform unui studiu major desfășurat pe 15 ani.

Sursa: https://ziare.com/risc-dementa/oameni-stiinta-identifica-alimentele-preferate-cresc-riscul-dementa-studiu-15-ani-1963849

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.