Obiceiuri care te ajută să scapi de stres. Metode recomandate de specialiști

acum 1 saptamana 17

Trăim în secolul vitezei, într-o lume în care, din păcate, stresul este prezent în viața noastră de zi cu zi. Situațiile de la locul de muncă, agitația din viața de zi cu zi, traficul și responsabilitățile pe care fiecare le are în viața personală, pot duce la apariția stresului. Cu toate acestea, este important să învățăm să controlăm acest sentiment și să facem în așa fel încât să nu ne afecteze din punct de vedere medical. 

Este știut faptul că stresul are numeroase efecte negative a...

Sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/obiceiuri-care-te-ajuta-sa-scapi-de-stres-metode-recomandate-de-specialisti_662789aa3fc3871bdd67c2b9

Citiți întregul articol

Declinarea răspunderii !!!

SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 500 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.

Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).

Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.