Omletă japoneză în straturi. De ce este tamagoyaki atât de populară în întreaga lume?
acum 10 luni
56
Tamagoyaki, o rețetă de bază în Japonia, este realizată prin rularea cu grijă a mai multor straturi subțiri de ou gătit într-o tava dreptunghiulară, asemenea unei omlete.
În mod tradițional, ar fi nevoie și de o tigaie specială, dar poate fi folosită și una normală, antiderapantă, de 20 centimetri.
Există variații dulci și sărate, iar această rețetă se situează undeva între cele două: sosul de soia, sosul mirin și dashi (baza de supa) îi conferă savoa...
SP1.RO este un agregator automat de știri din România. În fiecare articol, preluat de SP1.RO cu maxim 1000 de caractere din articolul original, este specificat numele sursei și hyperlink-ul către sursă.
Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (caleaeuropeana.ro).
Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [email protected] și conținutul va fi șters în cel mai scurt timp posibil.